Detaljer för Berättelse - Dold Kärlek
Värde
NamnBerättelse - Dold Kärlek
Beskrivning

Dold Kärlek spelades på Gothcon 2007. Beskrivningen av berättelsen var då följande (sammanfattat):

"Sanningsministeriet har i granskningen av manuskriptet 'Dold kärlek' funnit den nuvarande slutscenen oacceptabel. Att krigshjälten nekar kvinnan, för att i stället leva med vännen från skyttegraven, inbjuder att tolkas som ett uttryck av förbjuden kärlek. En statlig granskare kommer att sändas för att överse det avslutande arbetet med filmen och säkerställa att det moraliskt korrekta förhållandet mellan en man och en kvinna skildras.

Regissören torkade svetten ur pannan och såg på sina medarbetare. Han sökte desperat i deras ansikten efter hjälp att välja mellan finansiärens manus och den statliga censuren."

Vid frontlinjerna dör soldater i skyttegravarna i kampen mot den ansiktslösa fienden, medan medborgarna i huvudstaden Sandukar gör sina uppoffringar för kampen. Men medborgarna måste underhållas och informeras, och detta görs via radio och via biograferna. De färdiga huvudpersonerna i "Dold kärlek" är en filmgrupp som försöker slutföra inspelningen av den senaste romantiska skyttegravsfarsen. Men de hamnar i trubbel med den statliga censuren och den lokala maffian, och måste ta några tuffa beslut.

FilnamnNoir-Berättelse-Dold_Kärlek.pdf
Filstorlek2.82 MB
Filtyppdf (Mediatyp: application/pdf)
SkapareMarco
Skapad den: 2007.04.29 10:44
ÄgareAlla
Underhållen avRedaktör
Träffar5260 Träffar
Senast uppdaterad den 2007.04.29 10:48
Hemsida
CRC Checksum
MD5 Checksum
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?