Bloggar
Rösta på Noir Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2010-08-20

His bloggen Piruett.se förekommer just nu en omröstning om rollformulär genom tiderna. Gillar du Noirs formulär så tevka inte att ge din röst!

 http://www.piruett.se/2010/08/18/rosta-vilket-ar-det-snyggaste-rollformularet-i-svensk-rollspelshistoria/

 
Efter Midnatt Skriv ut E-post
Skrivet av Patrik Hultén   
2010-04-22

Hej hå!

Efter midnatt: berättelser är avsett som en kampanj (och en rätt stor sådan). Som det har påpekats är kampanjböcker svårt i Noir, då mycket kretsar kring huvudpersoner. Därför kommer grunden i boken vara en röd tråd för händelser, samt en förhoppningsvis ansenlig mängd miljöer, samt berättarpersoner (viktiga sådana) som är kopplade till kampanjintrigen.

Om man inte gillar kampanjandet så kan boken fungera som en inspiration med sina miljöer och sina personer, och det troliga är väl att många kommer att använda boken just så, som en liten "Sandukarkarta" över intressanta platser.

Jag är en sådan som gillar kartor och bilder, och trots att Noir inte är ett kartbaserat spel så skulle JAG gilla om det blev mycket sådant material.

Min nästa tanke är att beskriva miljöerna lite annorlunda, ur en subjektiv synvinkel, snarare än en objektiv. Vi får se hur väl det faller ut i det långa loppet.

Det var all info för tillfället.

Datum? Ingen aning. Men material finns.

Diskutera den här artikeln på forumet. (24 inlägg)

 

Senast uppdaterad ( 2010-04-22 )
 
Noir Julpaket Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2008-11-26

Från och med nu finns Noir i ett prisvärt julpaket bestående av Noir grundregelbok och Noir Spelpaket för blott 499:-. Erbjudandet finns här: Neo-shoppen.

Diskutera den här artikeln på forumet. (0 inlägg)

Senast uppdaterad ( 2008-11-27 )
 
"Ni måste hinna ifatt, han har min dotter!" Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2008-03-27

Ni har väl inte missat att det i rykande färska Fenix så ingår exklusiva regler för fordonsjakter i Noir! Köp tidningen, läs reglerna och testkör dem hårt och våldsamt, och berätta gärna om era erfarenheter av reglerna - om de är kul/tråkiga, bra/dåliga eller behöver ändras av någon annan anledning?

Diskutera den här artikeln på forumet. (0 inlägg)

Senast uppdaterad ( 2008-03-28 )
 
Post-Gothcon 08 Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2008-03-27

Jag vill börja med att tacka alla som var med och spelade En Byråkrats Bortgång på konventet! Ni var många som kämpade med Stapo, ministeriereglementet, paranoian och motstridiga uppgifter under de desperata timmarna före gryningen. Extra kul att flera av er tyckte att det var konventets bästa scenario! Mycket uppskattat! Berättelsen finns nu för nedladdning.

Överlag var Gothcon 2008 mest associerat med sjukdom för Team Noirs medlemmar, bland undertecknad, Blaren, Rikard, Vickan och Nallo så var Vickan den enda som klarade sig utan feber, gomspennesvullnad, frossa eller förkylning. Ett extra tack till Daniel Bäcklund som hjälpte oss med arrangemanget - utan honom hade tredje passet fått ställas in. Daniel är numera en lojal medborgare och vän av Staten.

Också roligt var alla uppskattande kommentarer om Noir Spelpaket där ni såg vilket arbete som låg nedlagt i produkten samt hur mycket den underlättar vanligt Noir-spelande.

Diskutera den här artikeln på forumet. (0 inlägg)

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 9 av 49
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?