Bloggar
Noir Nyhetsbrev Juli 2007 Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2007-07-14

Här följer en kopia på det nyhetsbrev som skickas ut.

Diskutera den här artikeln på forumet. (0 inlägg)

Läs mer...
 
Mina husregler Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2007-06-02

Medan större nyheter inväntas tänkte jag berätta om husregler till Noir. Husregler är en term för modifierade regler i ett spel. Man kanske kan tycka att det är konstigt att jag som skapare av de flesta av reglerna i Noir är i behov att modda dem, men så är det - jag blir aldrig nöjd. Så, mina husregler jag för närvarande använder är:

 Diskutera den här artikeln på forumet. (38 inlägg)

Senast uppdaterad ( 2007-06-02 )
Läs mer...
 
Två frågor till Noir-anhängare Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2007-05-12

Tjenare!

Vi i Team Noir diskuterar två frågor gällande Sandukar: Hoppets stad.

1) Vill ni även ha en Statlig utgåva av boken med samma look som Noir - Statlig utgåva (vitt imitationsläder med en symbol i metall) även om det ökar priset med kanske 200:-? Jag misstänker isf att utgåvan blir begränsad till kanske 20 ex eller så (så den blir verkligen exklusiv).

2) Jag är i princip mot fler regler till Noir. Det som redan är planerat och som kommer är regler för fordonsjakt och -strid. Jag har också fått förfrågningar om regelstöd för rättegångar. Är det fler som vill ha detta?

Diskutera den här artikeln på forumet. (28 inlägg)

 
Inspirations-seans Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2007-05-04

En kortis nu före läggdags. Mycket rör sig under ytan när det gäller Noir. Inom det närmaste så kommer jag, Nallo, Ripper och Hr Ferry att gemensamt åka till en stuga för att under helgen ha ett skribentmaraton, eller "Inspirationsseans" som jag tycker känns mer Noiriskt. Under två dygn skall vi sitta och knappra på våra laptops och förhoppningsvis föda varandra med inspiration till Sandukar - Hoppets stad.

Jag återkommer när vi har återvänt till civilisationen. Vi får hoppas på mycket mörka moln och tungt regn under helgen i området kring Tjörn. ,-)

Diskutera den här artikeln på forumet. (15 inlägg)

 
Gothcon 2007 - en resumé Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2007-04-09

Frånsett feberfrossa under lördagen var det ett bra konvent (jag tackar kinesiska örter för snabb återhämtning) - Noir-scenariot "Dold Kärlek" hade närmare 30 lag som spelade (vilket medför att ca 10% av de reggade medlemmarna på konventet deltog!).

Diskutera den här artikeln på forumet. (3 inlägg)

Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 19 - 27 av 49
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?