Bloggar
Den underbara musiken Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2006-09-04

För mig har alltid musik och rollspel hört samman. Sedan över 15 år tillbaka har jag alltid haft musik som bakgrund och stämningshöjare till sessionerna. De senaste åren har jag använt mig av en tyst laptop (Acer Travelmate 8204 rular!) med färdiga playlists kopplad till en fjärrkontroll, för diskreta byten av musik när situationen så kräver. Det har gått så långt att jag nästan inte kan spela rollspel om det är tyst längre, då musiken ramar in upplevelsen för mig.

Senast uppdaterad ( 2006-09-10 )
Läs mer...
 
Noir: Början Skriv ut E-post
Skrivet av Michael Gullbrandson   
2006-09-01
Hej mitt namn är Michael Gullbrandson, MiG är min signatur. För er som inte känner till mig sedan innan så är jag tillsmammans med Alf Svensson ( ej KD ) samt Patrik Hultén en av illustratörerna till det här spelet. Hur jag kom att börja illustrera just det här spelet råkade ske av en ren slump, Marco ( som jag känner sedan många år tillbaka ) och Petter besökte mig på min utställning förra året och Marco frågade sådär i förbi farten om jag skulle vara intresserad av att illustrera ett litet projekt kallat Noir. Jag hoppade på "tåget" och har sedan dess rullat vidare med det. Just nu sitter jag med sluttampen av min del av illustrationerna samt en ändring av framsidan av omslaget och naturligtvis även baksidan på det. En liten preview av framsidan av omslaget kommer att kunna ses i nästa nummer av Fenix. 


Senast uppdaterad ( 2006-09-02 )
Läs mer...
 
Livsverk Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2006-08-30

Ett livsverk. Ordet har en rätt allvarsam innebörd. Men jag finner inget annat som bättre passar in på känslan Noir ger mig. Det har följt mig i närmare två år och i dess spår har personliga tragedier drabbat flera av projektets medarbetare, mig själv inkluderat. Men även glädjeämnen och inte minst en hemkomst för förgyllt livet. Noir har gett oerhört många erfarenheter under sitt korta liv från idé till färdigt bok. Men för att gå emot klyschan – hade jag vetat då vad jag vet idag i form av slit, frustration, ångest, svett, tårar och uppoffringar som följt så hade jag ändå med glädje fullföljt visionen. Inga tvivel.

Senast uppdaterad ( 2006-09-02 )
Läs mer...
 
Intro Skriv ut E-post
Skrivet av Martin Fröjd   
2006-08-22
Det är väl lämpligast att jag inleder mitt bloggande här med att presentera mig själv. Jag är Martin Fröjdh aka RipperDoc, rollspelare sedan dryga 10 år och Neogames -frilansare sedan ca 5 år. Efter att ha spellett en kampanj för Marco och Petter blev jag inbjuden att delta i författandet av Noir, vilket jag gjorde, även om mina insatser hittills varit blygsamma - jag har varit bollplank, korrläsare, speltestare, skrivit en novell samt byggt upp webbplatsen.
Senast uppdaterad ( 2006-09-01 )
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 46 - 49 av 49
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?