Artiklar
Noir faller in hos Helmgast AB Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2014-04-08

Noir blir en del av spelförlaget Helmgast AB! Bolaget som är nybildat har även tagit över rollspelen Eon och Neotech. Under Helmgast kommer Noir att få ett nytt liv, och flera nya projekt med spelet håller på att diskuteras. Mer info finns hos Helmgast.

Sandukar 

Gryning över Sandukar 

 

Diskutera den här artikeln på forumet. (0 inlägg) 

Senast uppdaterad ( 2014-04-08 )
 
Teaser på nytt projekt Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2014-01-10

Här kommer en liten teaser på ett nytt rollspel som kommer att presenteras om 2-4 veckor. 

 Imagine a train

 

Diskutera den här artikeln på forumet. (19 inlägg)

 

Senast uppdaterad ( 2014-01-10 )
 
Noir - nytt fokus Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2013-08-19

Det var ett tag sedan det kom nyheter om Noir men bakom kulisserna har det under de senaste två åren varit en hel del aktivitet. Det gamla gardet, "Team Noir", har känt hungern. Än finns det mycket att utforska gällande Arkady, Guiskard, Kriger, Mengal, Orlok, Todescu och Zovrin. Något håller på att hända i Sandukar, och i Imperiet i stort. 

 

Mer konkret information kommer under hösten, så håll utkik om ni gillar Noir.

 

Diskutera den här artikeln på forumet. (7 inlägg) 

Senast uppdaterad ( 2013-08-19 )
 
Noir på Gothcon 2012: Sparven Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2012-02-07

Efter ett års uppehåll återkommer Noir till GothCon. Sparven är ett äventyr i typisk Noiranda, med stort utrymme för kreativt rollspelande. Det vankas spänning, dramatik, kärlek, hat och ett och annat skratt. Berättelsen arrangeras av Buster Jostrand och är skrivet av Andreas Williamsson.

Natt över metropolen Sandukar, Imperiets pärla.

I ett av de otaliga kontoren, på en av de hundratusentals gatorna, häller en lönnfet artistagent upp ännu en drink. En gammal investering, som tidigare ansetts vara död och glömd, tycks äntligen ge avkastning för första gången på åratal. Men det är en osäker satsning. Han behöver hjälp. I ett annat kontor rensar en hårig man sin revolver. En möjlighet har plötsligt uppenbarat sig att knyta kontakter med huvudstadens elit. Nu gäller det att agera fort, och att få in foten innan chansen glider undan. Längre bort, i ett solkigt hotellrum klappar en kvinna sina katter, och drömmer om den tid som förflutit, lyckligt ovetande om vad hon kommer att bli indragen i.


Scenen är färdigställd.

Nu väntar föreställningen.

Diskutera den här artikeln på forumet. (2 inlägg) 

Senast uppdaterad ( 2013-08-19 )
 
Noir på Gothcon 2010 Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2010-03-16

På årets Gothcon (Göteborgs spelkonvent) finns Noir-berättelsen "Tjukovs lag" tillgänglig. Länk: Tjukovs Lag

"På militärbas 16, några mil utanför Sandukar, planerar armén en invasion av Presvedonia, en utbrytarstat i öst som Imperiet legat i krig med sedan flera år tillbaka. Basen styrs av en viss generalmajor Alexander Maximilian Tjukov, en av de hårdaste generalerna i Statens armé. Han styr basen med järnhand, och ett allseende öga. Inför den stundande militärövningen måste tre besvärliga officerare hållas undan, och för detta anlitas Du. Men vad som först framstår som en välbetald semester i lyx och flärd förvandlas snart till en kamp för överlevnad och moraliska dilemman och fiender bakom varje hörn. Skumma saker göms under ytan på basen, märkliga skrik hörs från anläggningar vars existens förnekas av de högre hönsen. De besvärliga officerarna du och dina kolleger skall sitta barnvakt åt vill antingen mörda er eller rekrytera er till deras egen sak. Samtidigt vakar General Tjukov över varje steg ni tar, osynlig men allt för tydlig."


 

Diskutera den här artikeln på forumet. (2 inlägg)

Senast uppdaterad ( 2010-03-17 )
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 9 av 45
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?