Artiklar
Förhandstitt: Novell - Mordekai Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2006-12-04

Under Ladda ner huserar en novell om en av Sandukars hårdaste förlorare - jätten Mordekai - och som visar på att hur man än bär sig åt så förföljer alltid ens bakgrund en. Skriv gärna vad du gillade den i kommentarstråden nedan!

Diskutera den här artikeln på forumet. (2 inlägg)

Senast uppdaterad ( 2006-12-04 )
 
Förhandstitt: Novell - Gabriel Jandaran Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2006-11-14

Under Ladda ner finns en novell som beskriver ett till synes lätt fall för privatsnoken Gabriel Jandaran, men som snabbt eskalerar utom all kontroll. Skriv gärna vad du gillade den i kommentarstråden nedan.

Diskutera den här artikeln på forumet. (4 inlägg)

Senast uppdaterad ( 2006-11-14 )
 
Förhandstitt: Kapitel 1! Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2006-11-04

För att fira att Noirs tryckprocess har passerat provtrycksfasen till att börja tryckas och bindas släpper vi hela kapitel 1 - Introduktionen för nedladdning. I detta ges en allmänorientering om spelet, stilen noir, bakgrundsinfo om Imperiet, huvudstaden Sandukar, kriget, konflikter, kyrkan och mycket mer. Dessutom ingår ett spelexempel som beskriver hur en typisk spelsession kan se ut. Vad sägs om detta?!

Diskutera den här artikeln på forumet. (3 inlägg)

 
Hög efterfrågan på Noir Skriv ut E-post
Skrivet av Administrator   
2006-10-31

Sedan förhandsbeställningarna på Noir öppnades i söndags har det varit ett stort tryck på Noir-butiken - efterfrågan av Noir har slagit alla förväntningar. Har du inte förhandsbeställt ditt exemplar av Noir än, tveka inte att göra det!

Det har dock rapporteras att ett fåtal personer har drabbats av dubbelbeställningar, alternativt att informationen på butiken varit otydlig. Vi beklagar detta djupt, problemen härrörde i hur Noirbutiken inbäddats här på noir.nu och vi har nu valt en enklare lösning som länkar direkt till neogames.se. Tror du att du fått problem eller råkat beställa samma saker två gånger: tveka inte att kontakta Kim Vässmar på Neogames, Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det !

Senast uppdaterad ( 2006-12-21 )
 
Noirbutiken öppnad! Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2006-10-29

Det är med stor glädje som vi kan presentera Noirbutiken, där man kan förhandsbeställa Noir, och även ta del av det sortiment av spelprodukter som Noirs distributör, Neogames AB, erbjuder.

I Noirbutiken finns tre erbjudanden i dagsläget, dels Noir regelbok, dels den mycket begränsade utgåvan Noir Limited Edition regelbok, och slutligen ett prisvärt paket innehållandes både den vanliga regelboken och den begränsade utgåvan!

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 Nästa > Sista >>

Resultat 28 - 36 av 45
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?