Nära nu... Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2008-02-09

Inom kort kommer vi att släppa två tryckta produkter till Noir. Båda är klara sånär som på omslag och baksidestexter. Det rör sig om Spelpaketet och Personakterna.

Diskutera den här artikeln på forumet. (8 inlägg)

Spelpaketet innehåller en massa hjälpmedel för att snabba upp spelandet av Noir. Det finns ett uppdaterat Initiativbräde i A3-format, sammanfattning hur en huvudperson skapas, ca tio dubbelsidiga referenskort för både spelare och berättare vilka behandlar alla väsentliga regeldelar i Noir så man slipper leta i regelboken, en berättarskärm bestående av tre liggande A4-kartongark, med ett nytt coolt stilistiskt originalomslag av Michael "MiG" Gullbrandson, och insidan är proppad med de viktigaste reglerna för berättaren. Utöver allt detta ingår Noir Regeluppdatering #1 - den "patch" som har diskuterats förut. Den är gjord i samma format som regelbokens sidor och kan sålunda stoppas in i boken direkt för snabb användning.

Personakterna kommer i lite hårdare papper och är gjorda för att ge stämning och en "in-game"-känsla. De är i ett vikt A3-format men de båda utsidorna imiterar en klassisk arkivmapp från något ministerie så det känns verkligen som om huvudperson kommer direkt från ett arkivskåp någonstans. Utöver de uppdaterade personakterna ingår även extra akter för fler expertiser, fler relationer och för Befläckelsen.

Mer info kommer inom kort, med lite bilder.

Senast uppdaterad ( 2008-02-09 )
 
< Föregående   Nästa >
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?