Noir Spelpaket till påsk! Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2008-03-12

Till påsken anländer Noir spelpaket! Vi kommer att ha exklusiv säljstart på Gothcon den 21:e mars, i Neogames butik. Du kan redan nu förhandsbeställa Noir spelpaket i Neo-shoppen. En detaljerad beskrivning över innehåll, med bilder, finns nedan (klicka på länken "Läs mer").

Image

Diskutera den här artikeln på forumet. (5 inlägg)

Noir Spelpaket är en gedigen arkivmapp som innehåller allt en Noir-spelgrupp behöver. Med Spelpaketet kan en erfaren grupp uppleva Noir utan att behöva öppna regelboken under spelsessionen. All information som behövs finns tillgänglig för snabb referens.
ImageImage


Innehåll

En rejäl och stabil berättarskärm i lågt, behändigt format (84 x 20 cm), med de tabeller och referenser en berättare behöver ha tillgängliga. Framsidan pryds av en stämningsfull bild direkt från Sandukars skuggsida.
Image
Image


Regeluppdatering #1, bestående av ett dubbelsidigt ark med tillägg till och uppdateringar av regler från Noirs grundregelbok. Arket är gjort i samma format och utseende som Noirs grundregelbok för att enkelt kunna infogas däri. I Regeluppdatering #1 ingår bland annat helt nya regler för hur huvudpersonerna får erfarenhet; modifierade expertiser, tillägg till strid, uppdatering av systemet för sociala konflikter, anpassning av Öde samt korrigering av skavanker. Allt som allt ett måste för dem som vill ha den senaste versionen av Noir.
ImageImage


Tio stycken dubbelsidiga referenskort i styv kartong (10 x 28 cm) för både berättaren och spelarna. Korten behandlar berättarpersoners för- och efternamn, adresser i Sandukar, befläckelsen, välmående, vapen, levnadsstandard, droger, erfarenhet, drivkrafter, karaktärsdrag och öde. Dessutom ingår en dubbel uppsättning kort för strid, initiativ samt stridshandlingar.
ImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImage


Ett förbättrat Initiativbräde i beständig kartong (40 x 28 cm) för bättre överblick under strid.
Image


En kort och effektiv sammanfattning av hur en huvudperson skapas. Detta underlättar framför allt när flera spelare skapar huvudpersoner samtidigt.
Image


Tio stycken fyrsidiga personakter i en uppdaterad version (1-A rev. 2) direkt från Arkivministeriet. De är tryckta på rejält och av Staten godkänt papper för att tåla extremt lång arkiveringstid.
Image

Image


Två tilläggsformulär i samma format som personakterna. Ger för första gången befläckade huvudpersoner möjligheten att dokumentera sin smitta. Dessutom finns det utrymme för fler expertiser och relationer.
ImageImage


Allt är samlat i en inspirerande arkivmapp i kraftig kartong för enkel hantering och förvaring.

 


 

Senast uppdaterad ( 2008-03-12 )
 
< Föregående   Nästa >
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?