Hundratals stora, hårda och tunga paket kommer lastade… Skriv ut E-post
Skrivet av Rikard Jespersen   
2006-12-20

Jag har gjort mitt för den här gången. Jag har tjatat på tryckeriet, bråkat med binderiet, gnällt på fraktfirman och säkerligen gjort mig förtjänt att titeln ”världens jobbigaste svensk” för alla som varit inblandade i Noir-projektet efter att vi i team Noir var färdiga med boken. Jag har gjort allt som stod i min makt att göra för att få våra böcker levererade till svensk mark innan jul – och jag lyckades – med knapp marginal.

Men som sagt, jag har gjort mitt för den här gången och nu vilar det ytterst tunga ansvaret på att få ut böckerna till er på Kim Vässmar. Jag vill att vi alla skickar våra mest positiva tankar till Gotland, att vi tar några sekunder till att tacka Kim för att han ställer upp för oss alla. Betänkt, det är dagarna innan jul med all stress som det innebär och ändå tar Kim sig tid till att packa om hundratals böcker i paket för att alla som har beställt Noir ska få en god jul.

Det finns bara en hjälte en dag som denna och han heter Kim Vässmar! Tack!

Skriv gärna några uppmuntrande ord till Kim som han kan se när han tar en liten paus från packandet (han kommer nog att hålla på halva natten).

Diskutera den här artikeln på forumet. (10 inlägg)
Senast uppdaterad ( 2006-12-21 )
 
< Föregående
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?