Noir Nyhetsbrev Juli 2007 Skriv ut E-post
Skrivet av Marco Behrmann   
2007-07-14

Här följer en kopia på det nyhetsbrev som skickas ut.

Diskutera den här artikeln på forumet. (0 inlägg)

God afton, kära Noir-vänner!

Det här nyhetsbrevet anländer som en vision mot framtiden för Noir.

Ett drygt halvår har passerat sedan Noir släpptes och det har varit en tid av mycket glädje, spänning och utmattning. Det som känns kul för oss i Team Noir är att vi faktiskt har spelat en hel del Noir själva! Det har även varit en tid av återhämtning då slutförandet av det jätteprojekt som Noir växte till tog mycket kraft i anspråk. Men vi känner alla hur energin har återvänt och att det skall bli spännande att utforska Noir på det sätt som gör Noir unikt på den svenska marknaden – att det är ett spel som presenterar ramverk och stämning före fakta och konkret information. Allt för att stödja visionen om det berättande spelet som utvecklas av sina spelare och berättare och som inte är bundna av irriterande reella "sanningar" eller situationer som "nej, så kan man inte göra för att det står här att..." Noir är byggt för att vara varje spelgrupps eget spel, ett ramverk och en verktygslåda för att bygga en egen spelvärld.

Som det ser ut nu kommer två släpp till Noir under hösten; personakter och en berättarskärm. Vi siktar på att göra båda släppen lite mer exklusiva i kvalitet och känsla. Mer info kommer under hösten.

Petter Nallo kommer inom kort att lämna oregelbundna statusrapporter om arbetet med Sandukar: Hoppets stad, den första stora boken till Noir.

Jag och Petter kommer även att presentera Team Noirs vision med Noir som rollspel och den produktionssvit som är planerad.

Jonas Ferry har en del tankar som han antagligen kommer att dela med sig av i kommande nummer av Fenix. Fenix anordnar, tillsammans med Stockholms spelkonvent, en scenariotävling, med fina priser. Ämnet handlar om konspirationer så det blir inte svårt att skapa en Noir-berättelse på detta tema! Ta chansen att ensam eller tillsammans med andra i Noir-communityt delta och vinna! Mer information finns här: http://forum.rollspel.nu/showflat.php?Cat=0&Board=fenix&Number=1021967

Om ett par veckor kommer en frågestund att annonseras på Noir-sajten där ni får chansen att ställa snälla eller hårda frågor till oss i Team Noir.

Jag hoppas att se er på www.noir.nu och att ni tar del av det som bjuds.

Väl mött och må Staten alltid se efter er!

-Marco Behrmann, överkontrollant grad 1, Ärkeministeriet
-Kopia sänt till Arkivministeriet och Sanningsministeriet

 


 

 
< Föregående   Nästa >
Hem
Vad är Noir?
Produkter
Köpa Noir
Artiklar
Forum
Wiki
Team Noir
Ladda ner
Club Noir
Länkar
Bloggar

Glömt ditt lösenord?